Werkwijze en tarieven

Zuiver Juridisch vindt dat juridische advies voor iedereen toegankelijk en dus betaalbaar moet zijn. Je kunt jouw vraag daarom altijd vrijblijvend voorleggen tijdens een gratis intakegesprek. Veel mensen zijn overdag aan het werk en hebben liever ’s avonds een gesprek, daarom hanteert Zuiver Juridisch ruime openingstijden. Om teleurstelling te voorkomen is het wel handig als je een afspraak maakt voordat je langskomt.

Uurtarief

Zuiver Juridisch hanteert een uurtarief van € 135,- inclusief kantoorkosten en exclusief 21 % BTW. Soms krijg je te maken met bijkomende kosten. Daarbij kun je denken aan griffierecht, deurwaarderskosten en kosten voor aangetekende verzending.

No cure, no pay / no cure, less pay

Bij ‘no cure, no pay’ betaal je alleen als Zuiver Juridisch een vooraf overeengekomen resultaat heeft bereikt. Is er geen succes geboekt, dan ben je niks verschuldigd. Bij ‘no cure, less pay’ betaal je een lage basisvergoeding voor de werkzaamheden. Wanneer het overeengekomen resultaat wordt bereikt, betaal je een extra vergoeding; wordt het resultaat niet behaald, dan blijft het bij de basisvergoeding. Let op, niet iedere zaak is geschikt voor deze betalingsafspraken. Dit is onder meer afhankelijk van de aard, de complexiteit en het belang van jouw zaak.

Vast bedrag

Het is ook mogelijk om in overleg een vast bedrag voor de behandeling van jouw zaak af te spreken. Het voordeel hiervan is dat je van tevoren precies weet wat de kosten gaan zijn.